Dressing op maat

Keuze uit diverse materialen en afwerkingen bij een dressing op maat

Een dressing op maat is dé oplossing om uw ruimte maximaal te gebruiken. De kasten nemen de maximale plaats in en u kan de indeling zelf kiezen. 
Voor een dressing laten wij u de keuze uit vele houtsoorten, en ook de afwerking kan u zelf kiezen. Zo zijn er de volgende mogelijkheden : open kasten, schuifdeuren, draaideuren, ...

Dressings zijn zeer praktisch in gebruik en makkelijk te onderhouden. Wij werken met zeer stevig materiaal en dikke legplanken zodat de banken niet gaan doorhangen. Afhankelijk van de inhoud van uw kleerkast, stellen wij voor u de meest geschikte oplossing voor. Zo voorzien wij bij de ene klant meer ruimte voor het ophangen van kledij aan kledingroedes terwijl we bij een andere klant meer legplanken gaan voorzien.  Een oplossing op maat dus!

Op zoek naar een ontwerper en plaatser voor uw dressing op maat  ? Klik hier om onze realisaties te bekijken. U bent steeds welkom in onze showroom of u kan u ons contacteren.


  dressing op maat schuifdeuren

Tags: Badkamer renoveren - Binnenhuisinrichting - Huis verbouwen, huis renoveren - Keukeninrichting - Renovatie badkamer - Renovatie keuken - Renovatie woning - Verbouwingen en renovatiewerken